سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 RSS  | خانه | ارتباط با من | درباره من | پارسی بلاگ|مجموع بازدیدها: 990870 | بازدیدهای امروز: 49| بازدیدهای دیروز: 51
درباره خودم

جواب سوالات
سجاد
لطفا سوال خود را در قسمت نظرات وبلاک راه فضیلت مطرح کنید..و در این جا پاسخ سوال خود را ببینید: آدرس وبلاک راه فضیلت: http://tavasool.parsiblog.com/
لوگوی وبلاگ
پیوندهای روزانه
موضوعات
لینک های دوستان
اشتراک
 

 

سوال:یکی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه ....می گفت:باید دختر ها  و  پسرها  در چهارچوب مذهب و هنجار های فرهنگی و مطابق عرف و با اطلاع خونواده هاشون  با هم دوست بشن ... به خاطر شناخت واقعیت های جنس مخالف ... دست برداشتن از تصورات و تخیلات ای که در مورد جنس مخالف هست و واقعی نیست ... برای از بین بردن ترس و دلهره ... از بین بردن احساس خصومت و خشونت نسبت به جنس مخالف ... ..  باید تجربه کسب کنند چون ازدواج شروع کار آموزی نیست !!! و باید قبل از  ازدواج با جنس مخالف دوست شده باشن جنس مخالف رو به عنوان یک موجود اجتماعی شناخته باشن تا بتونن رفتارهای جنس مخالف رو پیش بینی کنن !!! این جوری واسه ازدواج  می تونن انتخاب بهتری داشته باشن و بهتر تصمیم بگیرن !! در یک کلام :  یعنی دخترها باید دوست پسرداشته باشن و پسر ها دوست دختر !!!
نتیجه تحقیق نویسنده وبلاک راه فضیلت:
از این که سوال خود را با وبلاک راه فضیلت در میان گذاشتید از شما کمال تشکر و قدر دانی را دارم ان شاالله همه ما راه بندگی را به خوبی طی کنیم ..
اول خطاب به این عضو هیئت علمی عرض میکنم:کجای شرع مقدس دوستی دختر و پسر را جایز دانسه است؟ از نظر شرع مقدس تنها ازدواج است که می تواند بین دو جنس مخالف ایجاد دوستی کند و ارتباطشان را آزاد نماید ...
اما پاسخ به گفته های این عضو هیئت علمی:
دوستی‏های پیش از ازدواج افزون برمشکلاتی که برای دختر و پسر ایجاد می‏کند و سبب اختلال در نظام زندگی آنان می‏شود، اشکالات جدی دیگری را نیز دارد.
1: خطرهایی را به ویژه برای دختر پدید می‏ آورد:با توجه به این که دو جوان، سرشار از عواطف هستند و در اوج غرایز جنسی قرار دارند (به گونه ‏ای که وقتی کنار هم قرار می‏ گیرند، فعل و انفعالات هورمونی در وجودشان شکل می‏ گیرد و کشش فراوانی در آن ها ایجاد می‏ شود)، احتمال بسیاری وجود دارد که به هم نزدیک شوند و گوهر عفت دختر در معرض خطر قرار گیرد.
دلیل مخالفت قرآن، روایات دینی و فقه اسلامی با این‏ گونه دوستی‏ها همین است.خداوند در قرآن کریم، دختران و پسران را از ملاقات‏ های پنهانی نهی می‏ فرماید:
وَلکن لَا تُواعدُوهُنَ سِرّاً« پنهانى به آنان وعده مدهید»«بقره آیه 235»
وَ لا مُتّخذِی أَخدانٍ»« نه زناکار، و نه دوست پنهانى و نامشروع گیرید»«مائده آیه 5»
در روایات دینی ما نیزبا خلوت زن و مرد نامحرم مخالفت شده است:
رسول خدا صلی الله علیه و آله می‏فرماید:
لا یَخلوُنَ رجُل بِامَراة فَما مِن رجلٍ خَلا بامرأة اِلَا کانَ الشّیطانُ ثالثَهُما»هیچ مردی با زنی نامحرم خلوت نکند؛ زیرا هیچ مردی با زنی خلوت نمی‏ کند، مگر آن که نفر سوم شیطان است.
براساس فتاوای فقیهان:
اگر مرد و زن نامحرم در محل خلوتی باشند که کسی آن‏جا نباشد و دیگری هم نتواند وارد شود، چنان‏چه بترسند که به حرام بیفتند، باید از آن‏جا بیرون بروند و ماندن آنها درآن مکان حرام است. و نیز گفت‏وگوی بیش از حد ضرورت با نامحرم کراهت دارد.
این به جهت ایجاد زمینه آبرو ریزی‏ ها، ارتباطات گناه ‏آلود و در نتیجه لطمه به کانون ارزشمند خانواده است.
2:موضع تهمت است؛ زیرا دیگران در صورت مشاهده دختر و پسربا هم نمی‏ دانند که ارتباط آن دو برای شناخت ازدواج است و گمان می ‏کنند رابطه‏ ای نامشروع دارند و این مطلب برازدواج آنان به ویژه دختر (در صورت منتهی نشدن این رابطه به ازدواج) اثر منفی خواهد داشت.
3:در این گونه ارتباطات، شناخت جدی امکان پذیر نیست؛ زیرا دو طرف مراقب خود هستند و طبیعی است که فهرستی از معایب خود را در اختیار دیگری قرار نمی‏ دهند.
4:در صورتی که ازدواج صورت گیرد باعث بی اعتمادی می شود:اگراین دوستی‏ ها به ازدواج بینجامد، با توجه به ویژگی غیرت در مرد، ممکن است سؤالاتی در ذهن او شکل گیرد که چرا همسرم پیش از محرمیت با من رابطه برقرار کرد و نکند مشابه این رابطه را با دیگران نیز داشته است و اعتمادش از وی سلب می‏ شود و هر قدر رابطه دوستی تنگاتن گ‏تر بوده باشد، میزان این سؤالات و سلب اعتماد نیز افزون‏تر خواهد شد.
5:در صورتی که موفق به ازدواج نشوند باعث احساس سر خودرگی می شود:در صورتی که این دوستی‏ ها به ازدواج منتهی نشود که در موارد بسیاری هم به دلیل تغییر شرایط طرفین یا مخالفت خانواده‏ ها چنین می‏ شود ـ آثار منفی بسیاری خواهد داشت. احساس سرخوردگی و شکست روحی، افسردگی، نفرت از جنس مخالف و ازدواج ‏گریزی و در مورد دختران، از دست دادن خواستگاران، برخی از این آثار است. پس توصیه می‏ شود برای دوری از این مشکلات و پیامدهای منفی، همسر آینده خود را در فرآیند خواستگاری بشناسید.
6:پیامبران و امامان هم که این همه با ایمان بودند خطرات تنهایی با جنس مخالف را جدی می گرفتند:از حضرت امیرمؤمنان علی علیه السلام نیستید که به زنان جوان سلام نمی‏کرد و می‏فرمود:
می‏ترسم صدایشان مرا خوش آید و زیادتر از پاداشی که می‏جویم، گناه به من برسد.
دختر و پسری که با هم دوست می شوند از حضرت موسی علیه السلام که باایمان‏ تر نیستید که وقتی پشت سر دختران شعیب راه می‏ رفت، به آن ها گفت: بایستید و پشت سر من بیایید و راه را به من نشان دهید.
دو جنس مخالف و دوست که وارسته‏ تر از حضرت یوسف علیه السلام نیستید که خداوند فرمود:اگر مقام عصمت و نبوت یوسف و کمک ما نمی‏ بود، ممکن بود در برابر وسوسه‏ های زلیخا به خطا رود.«یوسف ایه 53»
دختران ما به طور قطع از حضرت مریم سلام الله علیها پاک‏دامن‏ تر نیستند که وقتی جبرئیل در شکل جوانی زیبا روی ظاهر شد، فرمود:
«اِنی اَعُوذُ بِالرحمنِ مِنکَ»؛ من از تو به خدای رحمان پناه می‏برم.«سوره مریم آیه 18»
اگر ادعا کنید که در دیدارهایتان براساس همان عشق پاک، ضوابط دینی و اخلاقی را رعایت می‏ کنید و خود را به گناه آلوده نمی‏ سازید، همین ‏که از رابطه عاطفی با هم احساس لذت می ‏کنید و همین‏ که با دیدن همدیگر و حتی یاد و خاطره هم، تپش قلبتان شدیدتر می‏شود، معنایش این است که رابطه ‏ای عادی نیست و هشداردهنده است.
گذشته از این، چون در این رابطه عاشقانه، عواطف خرج می‏ کنید، وقتی با ازدواج به هم می‏رسید ـ اگر برسید! ـ، نخواهید توانست آن‏ گونه که لازمه زندگی زناشویی است، عاطفه خرج هم کنید و عشق و صفا و صمیمیتی که لازمه زندگی مشترک و ستون خیمه زندگی زناشویی خواهد بود، کم‏رنگ خواهد شد.
لطفا نظرات و سوالات خود را در قسمت نظرات وبلاک
راه فضیلت بنویسید برای ورود به وبلاک راه فضیلت روی کلمه راه فضیلت کلیک کنید راه فضیلت   راه فضیلت
منبع:http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=175880




نویسنده: سجاد(چهارشنبه 90/9/2 :: ساعت 10:41 عصر)
نظرات ()

لیست کل یادداشت های این وبلاگ